Verander de taal

Introductie van Healty Feet Exfoliating, exfoliërende vochtinbrengende voetcrème

By | Posted |
Healthy Feet Exfoliating

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating is een gloednieuwe exfoliërende voetcrème die je voeten verzacht na slechts één toepassing. Maar wat is het verschil tussen Healthy Feet en Healthy Feet Exfoliating? Voor wie is het? En hoe kan het gebruikt worden als onderdeel van je huidverzorgingsroutine? Lees verder voor meer informatie.

 

Voor wie is het?

Kort antwoord: voor iedereen!

Uitgebreid antwoord: voor iedereen die een droge of gebarsten huid op de voeten heeft.

 

Wat is het verschil tussen Healthy Feet en Healthy Feet Exfoliating?

Het belangrijkste verschil is dat Healthy Feet Exfoliating (hoe verrassend) de huid exfolieert. Na verloop van tijd verstoppen dode huidcellen het oppervlak van de huid, waardoor een vochtinbrengende crème niet goed in de huid kan doordringen. Door regelmatig te exfoliëren, houd je de poriën open en het oppervlak van de huid glad, zodat de vochtinbrengende crème haar magie kan doen.

 

Healthy Feet Exfoliating bevat een verscheidenheid aan exfoliërende ingrediënten om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd juist dat belangrijke vocht vast te houden. We gebruiken melkzuur dat de huid zachtjes exfolieert zonder schurende exfolianten te hoeven gebruiken. De speciaal samengestelde crème is ook doordrenkt met pepermuntolie om de huid te verfrissen en ervoor te zorgen dat je voeten er op hun best uitzien en aanvoelen.

Healthy Feet Exfoliating bevat ook:

  • Ureum: helpt bij het verwijderen van dode huidcellen – je voeten kunnen dit na een week wel gebruiken.
  • Shea butter: verzacht de huid en voorziet je voeten van de extra voeding die ze nodig hebben.
  • Bijenwas: fungeert als een beschermende laag op het huidoppervlak en bevat veel vitamine A – dit helpt bij het ondersteunen van een gezonde huid.

 

Healthy Feet voetcrème is een vochtinbrengende crème die dagelijkse verzorging biedt voor de hardwerkende huid. Het zit vol met intensief hydraterende en verzachtende ingrediënten, waaronder allantoïne, die de huid de hele dag effectief beschermt. Waar Healthy Feet Exfoliating zich concentreert op het verwijderen van dode huidcellen door middel van zachte scrub, gaat Healthy Feet helemaal over het opnemen en vasthouden van vocht in de huid – het is een niet-vette formule die dagelijkse verlichting en verzorging biedt voor droge en gebarsten voeten.

Kan ik beide producten gebruiken?

Ja, en we raden dit zelfs aan!

Healthy Feet kan het best gebruikt worden als een dagelijks vochtinbrengende crème, terwijl Healthy Feet Exfoliating het beste één keer per week of bij een “extreem” droge huid (bijvoorbeeld na het wandelen, sporten en andere zware activiteiten) kan worden gebruikt.

 

Hoe passen de producten in mijn routine? Wat is de beste manier om te gebruiken?

Één van de beste dingen van Healthy Feet Exfoliating is dat het niet hoeft te worden afgespoeld; gewoon op de voeten aanbrengen en de formule laten werken. We zouden de volgende routine voor dagelijks gebruik en eens per week aanbevelen om de beste resultaten voor hardwerkende voeten te realiseren:

 

Dagelijkse routine

  1. Douchen/baden
  2. De voeten grondig drogen
  3. Breng de O`Keeffe´S Healthy Feet voetcrème aan om het vochtgehalte direct te verhogen en een beschermende laag op het huidoppervlak aan te brengen.

 

Eens per week

  1. Douchen/baden
  2. De voeten grondig drogen
  3. O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating aanbrengen om opeenhoping van dode huidcellen te verwijderen. Het is niet nodig om hierna een vochtinbrengende crème aan te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar kan ik Healthy Feet Exfoliating kopen?

O’Keeffe’s Healthy Feet Exfoliating is nu exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op via de contact opnemen pagina.