Verander de taal

O’Keeffe’s Lip Repair

Droge, gebarsten lippen zijn een irritant, maar vaak voorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben.. They can affect our personal lives, our working week, even our sleep.

O’Keeffe’s Lip Repair producten zijn ontwikkeld om de lippen niet alleen te hydrateren, maar ook te beschermen tegen de elementen, het hele jaar door. Ons assortiment effectieve lippenbalsems zorgt ervoor dat u zich overdag en ’s nacht geen zorgen meer hoeft te maken over uw lippen. 

Laat O’Keeffe’s Lip Repair die glimlach terug toveren op uw gezicht.  

Producten

O'Keeffe's Lip Repair
Het leven mag niet stoppen bij droge lippen. O'Keeffe's Lip Repair helpt droge, gebarsten lippen onmiddellijk en langdurig te verzachten.
O'Keeffe's Lip Repair Overnight
De droombalsem voor wie intensieve, nachtelijke verzorging van droge lippen wenst.

FAQ's (vaak gestelde vragen)

Nee, Lip Repair Overnight heeft geen toegevoegde geurstoffen.

Lip Repair Cooling Relief bevat pepermuntolie met een mentholgeur.

Dierproeven met cosmetische eindproducten zijn in de EU sinds 2004 verboden en in 2009 is er ook nog een verbod op het testen van cosmetische ingrediënten van kracht geworden.
Wij geloven sterk in de rechten van dieren en voeren geen enkele dierproef uit, noch geven wij anderen opdracht namens ons proeven uit te voeren.
Omdat wij ernaar streven onze consumenten veilige en doeltreffende producten aan te bieden, investeren wij veel in onderzoek op dit gebied om alternatieven voor dierproeven te vinden en te bevorderen.

O’Keeffe’s Lip Repair lip balm biedt langdurige hydratatie gedurende de hele dag en het is klinisch bewezen dat het een flexibele barrière creëert die de lippen beschermt, zelfs tijdens het eten en drinken.
Lip Repair Overnight bevat diepverzorgende oliën om het vocht aan te vullen dat gedurende de dag verloren kan zijn gegaan.

O’Keeffe’s Lip Repair Unscented en Cooling Relief hebben allemaal dezelfde basisingrediënten en dezelfde doeltreffendheid.
O’Keeffe’s Cooling Relief bevat pepermuntolie en sommige consumenten kunnen bij het aanbrengen een tintelend gevoel ervaren.
Dit is volkomen normaal en helpt om extreem droge en gebarsten lippen te verlichten.

Alle varianten van O’Keeffe’s Lip Repair bevatten bijenwas en zijn daarom niet geschikt voor veganisten.

Alle varianten van O’Keeffe’s Lip Repair zijn samengesteld voor gebruik door volwassenen, daarom raden we het gebruik bij kinderen af.
Raadpleeg een arts voor verder advies.

Het aankoopbewijs en eventuele resterende producten moeten worden teruggestuurd naar:
Gorilla Glue Europe Ltd. t/a O’Keeffe’s Company
PO Box 663
Chorley
PR6 6PU