Verander de taal

Over ons

De geschiedenis van O’Keeffe’s Company gaat meer dan 20 jaar terug. De oorsprong van het bedrijf ligt in het Klamath-bekken, een gortdroog gebied op de grens van Californië en Oregon.

Bill O’Keeffe was een boer die aan suikerziekte leed en die hield van het zware, fysieke werk op zijn ranch. Maar dat was voor zijn handen en voeten een zware beproeving. Zijn dochter Tara zag hoeveel ongemak hij had van zijn chronisch droge huid, en ze was vastbesloten om een oplossing te vinden.

Met haar kennis en kunde als apotheker werkte Tara jarenlang met haar vader aan het samenstellen en testen van diverse formules, gewoon in haar keuken, totdat ze jaren later een product had ontwikkeld dat ongekend goed werkte. Dit was de basisformule voor wat nu O’Keeffe’s Working Hands handcrème is geworden, en vele jaren later heeft geresulteerd in O’Keeffe’s for Healthy Feet voetcrème, O’Keeffe’s Lip Repair lippenbalsem en O’Keeffe’s Skin Repair bodylotion.

Met de verbluffende kwaliteit van de originele formules van Bill en Tara O’Keeffe zet O’Keeffe’s Company (nog steeds een familiebedrijf) zich in voor hun nalatenschap: het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten die net zo hard werken als u.

scroll to view history

 • 1990

  Originele formule voor O’Keeffe’s-handcrème uitgevonden door Tara O’Keeffe

 • 2000

  O’Keeffe’s Working Hands wordt te koop aangeboden aan het Amerikaanse publiek

 • 2012

  O’Keeffe’s Working Hands voor het eerst beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk

 • 2017

  O’Keeffe’s Working Hands en Healthy Feet voor het eerst beschikbaar in Nederland

 • 2018

  O’Keeffe’s Working Hands in tubes, Skin Repair en Lip Repair uitgebracht in Nederland

 • 2019

  O’Keeffe’s Skin Repair verkrijgbaar in Nederland